Πολιτική Επιστροφών

Ο πελάτης έχει δικαίωμα να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε, χωρίς χρέωση εντός (14) δεκατεσσάρων ημερολογιακών ημερών, μόνο εφόσον η αποστολή της επιστροφής πραγματοποιηθεί μέσω της εταιρείας “Γενική Ταχυδρομική”, με την οποία συνεργάζεται η εταιρεία liveinlove.gr.

Σε περίπτωση αλλαγής του προϊόντος, η πρώτη αλλαγή πραγματοποιείται χωρίς χρέωση επιστροφής και αποστολής της νέας παραγγελίας εφόσον και πάλι πραγματοποιηθεί με την συνεργαζόμενη εταιρεία courier. Περαιτέρω αλλαγές επιβαρύνονται με το ποσό των 7,00 ευρώ για την επιστροφή. Προτού προχωρήσετε σε αποστολή επιστροφής της παραγγελίας σας, επικοινωνήστε μαζί μας είτε τηλεφωνικά στο 22710_____ ή στέλνοντας μας email στο info@liveinlove.gr για να λάβετε, την έγκριση της αίτησης επιστροφής σας, από το Τμήμα επιστροφών του Live in Love.

Για να γίνει δεκτή η επιστροφή, πρέπει:

  1. Το προϊόν να μην έχει χρησιμοποιηθεί
  2. Η επιστροφή να πραγματοποιηθεί εντός (14) ημερολογιακών ημερών.
  3. Το προϊόν πρέπει να συνοδεύεται απαραίτητα με την πρωτότυπη απόδειξη αγοράς (Απόδειξη Λιανικής , Δελτίο Αποστολής, Τιμολόγιο, Δελτίο Αποστολής – Τιμολόγιο κλπ)
  4. Το προϊόν πρέπει να βρίσκεται στην ίδια κατάσταση που παραλήφθηκε από τον πελάτη, χωρίς φθορές, η δε συσκευασία του να βρίσκεται στην ίδια κατάσταση που παραλήφθηκε , όπως επίσης και τα καρτελάκια να είναι επάνω στο προϊόν, ακριβώς όπως εστάλησαν.
  5. Σε περίπτωση επιστροφής προϊόντος, που πιθανόν εμπεριέχεται μέσα κάποιο δώρο προσφοράς, δεν θα γίνεται επιστροφή χρημάτων, χωρίς να επιστρέφεται το δώρο.

Η επιστροφή των χρημάτων θα γίνει με τον ίδιο τρόπο που έγινε η πληρωμή.

Σε περίπτωση αγοράς με αντικαταβολή, απαιτείται να μας ενημερώσετε, δίνοντας μας έναν τραπεζικό λογαριασμό σας, προκειμένου να σας καταθέσουμε τα χρήματα. (ΙΒΑΝ, Ονοματεπώνυμο Δικαιούχου, Τράπεζα).

Σας συνιστούμε να κρατήσετε το αντίγραφο του παραστατικού αποστολής από το courier έως την στιγμή που επεξεργαστούμε την επιστροφή των χρημάτων σας. Η επιστροφή αποστολής μικρού όγκου (π.χ. πορτοφόλια τσάντες γυναικείες κλπ) είναι δωρεάν εφόσον σταλεί με εταιρεία courier που συνεργάζεται η εταιρεία μας. Η επιστροφή αποστολής μεγάλου όγκου (π.χ. βαλίτσες) γίνεται με χρέωση 6 ευρώ.