Οι πληρωμές μπορούν να πραγματοποιηθούν με τους παρακάτω τρόπους:

Πιστωτική ή χρεωστική κάρτα

Η χρήση της πιστωτικής/χρεωστικής σας κάρτας είναι απόλυτα ασφαλής. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των συναλλαγών των χρηστών μας μέσω των καρτών τους. Με την επιλογή του συγκεκριμένου τρόπου πληρωμής, ο χρήστης θα μεταφέρεται στο ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών της Eurobank, όπου και θα καταχωρεί τα στοιχεία της κάρτας του για την ολοκλήρωση της συναλλαγής.

Η Εταιρία δεν συλλέγει ούτε διατηρεί τα στοιχεία των πιστωτικών καρτών των χρηστών. Σε περίπτωση που η πιστωτική κάρτα δεν εγκριθεί από την τράπεζα του χρήστη / πελάτη, η Εταιρία διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει την παραγγελία.

Αντικαταβολή

Στην περίπτωση αυτή, ο αγοραστής καταβάλει τοις μετρητοίς, το ακριβές αντίτιμο των προϊόντων στον υπάλληλο της συνεργαζόμενης εταιρίας courier κατά την παραλαβή της παραγγελίας. Η πληρωμή με αντικαταβολή επιφέρει επιπλέον κόστος 2€ επί του συνόλου της παραγγελίας.

Προσοχή! Σε περίπτωση όπου η παραγγελία υπερβαίνει το συνολικό ποσό των 250 ευρώ δεν δύναται να αποσταλεί με αντικαταβολή και ο πελάτης θα πρέπει να προβεί στην κατάθεση του ποσού στον τραπεζικό μας λογαριασμό (κατόπιν συνεννόησης), είτε να πραγματοποιήσει πληρωμή με κάρτα.

Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Η Εταιρία μας τηρεί τους ακόλουθους τραπεζικούς λογαριασμούς με στοιχεία δικαιούχου “ΒΑΡΔΟΥΛΑΚΗΣ ΜΑΝΟΥΣΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ”
EUROBANK IBAN: GR5802610370000410200674359

Η παραγγελία θα είναι σε κατάσταση αναμονής και θα εκτελεστεί μετά την επιβεβαίωση της κατάθεσης του συνολικού ποσού. Για τη διευκόλυνση της διαδικασίας, παρακαλούμε όπως αποστείλετε αντίγραφο της κατάθεσης στο οποίο να αναγράφεται ο αριθμός παραγγελίας και το ονοματεπώνυμο στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@liveinlove.gr.